Válasszon évet, hónapot és napot.
H
K
SZ
CS
P
SZ
V

Egymillió csillag a szegényekért - Nemzetközi szolidaritási akció

dec 6. -dec 13.

Hazánk idén is csatlakozik az Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű nemzetközi katolikus karitász akcióhoz, amelynek célja az összetartozás szellemének, az emberi szolidaritás érzésének erősítése. A december 6. és 13. között zajló országos kezdeményezésben tizenkét egyházmegyei karitászszervezet vesz részt.

Találkozó

Teremtésvédelmi előadás-sorozat

egész nap Budapest

Az Országos Lelkipásztori Intézet, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola és a Teremtésvédelem munkacsoport előadás-sorozatot szervez a teremtésvédelmi gondolat megerősödéséért az MKPK irodaházában (Budapest VI., Városligeti fasor 42.). December 11-én 18 órakor Nemes Csaba tart előadást Éghajlatváltozás címmel.
Részletes program

Találkozó

Könyvbemutató Mikes János szombathelyi megyéspüspökről

egész nap Szombathely

Veres András megyéspüspök mutatja be az Emlékezés Mikes János gróf szombathelyi megyéspüspökről című kötetet, Székely László munkáját, az Eölbei-ház dísztermében (Szombathely, Szily János u. 2.) december 11-én 17 órakor.

Találkozó

Kiállításmegnyitó Balatonalmádiban

egész nap Balatonalmádi

Márfi Gyula veszprémi érsek nyitja meg december 11-én 17 órakor a karácsonyi kiállítást Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban. A kiállítást Markója László 2007-ben elhunyt plébános kislődi gyűjteményéből állították össze.

Találkozó