Válasszon évet, hónapot és napot.
H
K
SZ
CS
P
SZ
V

Életvédők lelkigyakorlata

nov 27. -nov 29. Máriabesnyő

Bíró László tábori püspök, az MKPK családreferense vezetésével szervez lelkigyakorlatot életvédőknek a Magyar Katolikus Családegyesület november 27-29. között a máriabesnyői Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban. Jelentkezés és további részletek: katcsal[kukac]katolikus.hu

Találkozó

Teremtésvédelmi előadás-sorozat

egész nap Budapest

Az Országos Lelkipásztori Intézet, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola és a Teremtésvédelem munkacsoport előadás-sorozatot szervez a teremtésvédelmi gondolat megerősödéséért az MKPK irodaházában (Budapest VI., Városligeti fasor 42.). November 27-én 18 órakor Nobilis Márió, az Országos Lelkipásztori Intézet igazgatója tart előadást Közösségi élet, lelkipásztori cselekvés és környezettudatosság címmel.
Részletes program

Találkozó

Ferencesek 20 éve Kárpátalján

egész nap Budapest

Majnek Antal munkácsi megyéspüspök tart előadást arról a munkáról, amit a ferencesek az elmúlt húsz esztendőben Kárpátalján végeztek. A Kárpátaljai Ferences Alapítvány rendezvényére november 27-én 17 órakor kerül sor a Tamás Alajos Közösségi Házban (Budapest II., Rómer Flóris u. 4.).

Találkozó

A középkor évszázadai Pécsett

egész nap Pécs

Mayer Mihály pécsi megyéspüspök nyitja meg november 27-én 18 órakor a Pécsi Egyházmegye középkori történetét ismertető kötet bemutatóját a pécsi Dómmúzeumban (Káptalan u. 8.). A Fedeles Tamás, Sarbak Gábor és Sümegi József által szerkesztett, A középkor évszázadai című könyv az egyházmegye millenniumi évének tiszteletére jelenik meg.

Találkozó